top of page

About Us

13921.jpg
IMG_2564_edited.jpg
dc1aa0be-3e81-4f0a-84de-820e30f0aafc.JPG

Time to start a new chapter 

Our 
Story

Wij zijn Natalie en Anton, met onze honden wonen we aan de zee in Oostende . Honden zijn niet weg te denken uit ons leven. Onze eerst labradoodle wist al heel snel ons hart te veroveren met haar speels enthousiasme en zo zijn we beginnen bouwen aan onze droom met als doel om onze passie  te kunnen delen,

Onze missie is het fokken van Australische Labradoodles van de hoogste kwaliteit en met de nadruk op gezondheid en karakter, gecombineerd met vroege socialisatie en begeleiding vanaf de eerste dag. Het welzijn van de moederhond is voor ons prioritair.

Om dit te kunnen realiseren hebben we beiden besloten om een carriere switch  te maken zodat we ons fulltime kunnen bezighouden met onze honden en zo werd The Doodle Family geboren . 

Billie en Pippa zijn onze huishondjes, ze liggen aan onze voeten terwijl we werken, vergezellen ons op uitstapjes en genieten van de gezellige drukte hier in huis. De andere doodles wonen bij een gastgezin waar ze ook kunnen genieten van een zalig hondenleven. Ze komen regelmatig bij ons op bezoek om onze roedel te leren kennen, deel uit maken van onze familie en zo hier in alle rust te kunnen bevallen. Samen met de mama geven we de pups de beste start in hun prille leventje . 

Natalie & Anton 

bottom of page